dilluns, 29 d’abril del 2013

Cava Berdié


Cava Berdié està situada en un marc incomparable, sobre un mar de vinyes, al Penedès. Tenim la gran sort que la vida ha posat en el nostre camí aquest Celler i aquesta Terra que trepitgem, que dona el fruit per crear els nostres Caves Berdié, i és aquí en aquest terrer, que creixen i maduren les vinyes de casa nostra, totes elles varietats tradicionals del Penedes, fins a aconseguir el seu punt optim de maduració.

Cada cop que olorem i assaborim una copa de Cava Berdié, a dins hi trobem els aromes d’un paisatge, les herbes aromàtiques del nostre bosc, la influencia del mar Mediterrani i els rajos de sol que han envoltat (acaronat) cada un dels grans dels nostres raïms. També hi trobem l’amor i l’esforç d’una família que dia a dia fa de la seva vocació un art i una altra manera de veure el món.

La Montsa, el Robert i el Sergi.  
 L’equip de Berdié el formem un conjunt de persones entusiastes i apassionades del món del vi, tenen una línia i unes idees molt clares del  camí a seguir.

Berdié Amor.

Berdié Amor

Elaboració

Per elaborar el Berdié Amor tan sols s’han utilitzat les varietats tradicio- nals Macabeu, Xarel·lo i Parellada més la mediterrània Garnatxa. Cada un d’aquests raïms son vinificats per separat amb temperatures contro- lades, posteriorment es realitza el cupatge, la combinació amb la proporció adequada de cada una de les varietats, per aconseguir la línia personal d’aquest cava. Amb la segona fermentació en l’ampolla aconseguirem la presa d’escuma segons el mètode tradicional, per acabar amb una criança superior a 15 mesos a la cava subterrània.

NOTA DE TAST
  • Fase Visual.Elegant color rosa molt pàl·lid i subtil.
  • Fase Olfactiva. Nas intens, destacant les fruites blanques (poma, pera), fons de fruites vermelles (gerd, maduixa), i marcats reflexes cítrics (mandarina, taronja). Les notes làctiques i de llevat li aporten cremositat, i la flor d’hibiscus i el pebre de Jamaica li donen caràcter, personalitat i una gran subtilesa.
  • Fase Gustativa. En boca es mostra molt fresc, ampli, elegant i original, amb una acidesa molt agradable que es fon, deixant unes sensacions de cremosi- tat amb reflexes de fruits vermells i sensacions de núvol de llaminadura.

             Click per anar al website:Cava Berdie
                                                    Click per comprar:Botiga on-line

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada